avtodom haloze

Nova storitev: Prevozi po destinaciji Štajerska


Z veseljem vam sporočamo, da smo za vse obiskovalce Štajerske uvedli novo storitev prevozov, ki vam bo olajšala raziskovanje naše čudovite destinacije. Storitev je zasnovana tako, da zagotavlja udoben in zanesljiv prevoz med različnimi turističnimi znamenitostmi in kraji po celotni destinaciji.

 

Kaj ponujamo:

Ogledi in izleti: Organiziramo prevoze do TOP znamenitosti Štajerske, vključno z Mariborom, Ptujem, Jeruzalem Slovenijo, Halozami, Slovenskimi goricami, Ravnim poljem, Pohorjem in vinorodnimi območji. Uživajte v brezskrbnem potovanju in se popolnoma posvetite odkrivanju lepote in kulture Štajerske.

Skupinski prevozi: Za večje skupine ponujamo možnost prevoza s kombijem ali avtobusom. Idealno za poslovne skupine ali družinska potovanja.

Prevozi za posebne priložnosti: Poskrbimo tudi za prevoze kolesarjev, na dogodke in druge posebne priložnosti.

 

Zakaj izbrati nas:

 Zanesljivost: Naši partnerji so izkušeni in profesionalni, zagotavljamo vam pravočasne in varne prevoze.

 Udobje: Pri odlični vinski ponudbi lahko poskusite kakšen dodaten vzorec in ne rabite skrbeti, da vas kdo ustavi, kar zagotavlja brezskrbno potovanje.

 Fleksibilnost: Prilagodimo se vašim potrebam in željam, da bo vaše potovanje čim bolj prijetno.

 Dostopne cene: Ponujamo konkurenčne cene, ki vam omogočajo ugoden prevoz po Destinaciji Štajerski.

 Za več informacij in rezervacije obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte neposredno. Z veseljem vam bomo pomagali organizirati vaše naslednje potovanje po Destinaciji Štajerska!

 

Štajerska -  urbanaravni užitek!