Občina Duplek

Wakepark Dooplek

Duplek wake park

Wake park Dooplek, je prvi "full size park" v Sloveniji. Ta športno rekreacijski center je namenjen deskanju in smučanju na vodi ter ponuja edinstveno izkušnjo ob vodi za vse ljubitelje aktivnega življenjskega sloga.

Nahaja se na čudoviti lokaciji in vam omogoča, da izkoristite številne športne aktivnosti na vodi. Poleg vrhunskega deskanja in smučanja na vodi, lahko uživate tudi v adrenalinskih podvigih v motoričnem parku, sproščanju na aqua parku ali pa se podate na nepozabno supanje po mirnih vodah. Ena od ključnih prednosti tega parka je visoka kakovost in varnost.

Poleg raznolikih športnih aktivnosti vas vabi tudi Lake bar, ki je idealen prostor za druženje ob kavi ali koktajlu. Uživajte ob prijetni glasbi in občudujte čudovit razgled na Wake park Dooplek. Lake bar vam ponuja priložnost, da si privoščite trenutek sprostitve in občudujete živahno vzdušje parka.

Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali že obvladate osnove wakeboardanja, vam ponujajo prilagojene tečaje. Wake park Dooplek je vaša destinacija za vrhunsko deskanje in smučanje na vodi ter nepozabne trenutke ob vodi. Obiščite jih že danes in se prepustite avanturi, ki vam bo zagotovo pričarala nasmešek na obrazu.

wakepark duplek

Kako do nas

Wakepark Dooplek, Zgornji Duplek 33, 2241 Spodnji Duplek

Ptuj20min
Maribor17min
Ljubljana1h 25min