ponudba

Potujte po Štajerski na različne načine

ravno polje

ponudnik

Prevozi po Štajerski

MBM Groupe **T:**
0 Štajerska
Odpri na zemljevidu

Na dveh ali štirih kolesih, na tleh ali v zraku – Štajersko je vredno spoznati iz različnih perspektiv.

Štajerska omogoča enostavno raziskovanje. Z urejenimi transportnimi povezavami, spremljevalno infrastrukturo ter veliko zanimivostmi na dosegu roke boste vedno imeli občutek, da ste na podeželju, čeprav je urbano okolje samo streljaj stran.

Pred nami so toplejši dnevi, ki nas vabijo na izlete. Kakšen način potovanja izbrati, da bo izlet doživet in nepozaben?

Potovanje z vlakom, sploh če potujete malo dlje ali z otroki, je zelo praktično in hkrati doživeto.
Čas na poti lahko izkoristite za igro, opazovanje pokrajine, ki drsi mimo oken. Ni vam treba mirno sedeti na avtomobilskem sedežu, lahko se prosto sprehodite. Tak izlet bo zagotovo ostal nepozaben, hkrati pa boste veliko prispevali tudi k varovanju okolja.

Za tiste, ki gojite zdrav življenjski slog, priporočamo raziskovanje s kolesi ali E-kolesi, kjer bodo prikladne nadmorske višine predstavljale primeren izziv za vas.

Ljubitelji narave se boste že zgodaj zjutraj odpravili peš na pot z nahrbtnikom ter si privoščili malico s pogledom na bližnje jezero.

Vaši najmlajši bodo zagotovo veseli izleta z jahanjem konj čez gozdove in travnike, kjer jih bodo na stranpoteh spoznavali naravo.

Če ste radi samozadostni, vam bodo Štajerska všeč prav zaradi miru in urejenih postajališč za avtodome, kjer se boste lahko dobro oskrbeli in si privoščili dan ali dva, da se malo razgibate.

Zagotovo je pogled iz zraka ena tistih perspektiv, ki vam najbolj požene kri po žilah. Malo adrenalina nikoli ne škodi in tudi zato bo polet čez Štajersko nekaj posebnega.

Zapeljite se z avtobusom (št.6) do vznožja Pohorja ali izberite avtobus št. 7, ki pelje do Kamnice, odličnega izhodišča za izlete v podeželsko pokrajino s številnimi sprehajalnimi potmi in bogato ponudbo Mariborske vinsko-turistične ceste.