Štajerska - Urbanaravni Užitek

O Štajerski

Štajerska ima svoj unikaten okus, čustva in doživetja, zgodovino ter tradicijo.

Štajerska_Mapa
Štajerska, urbanaravni užitek!

Predvajaj video

Si predstavljate destinacijo, kjer ne rabite izbrati med urbanim in naravnim svetom, saj se lahko obema predate v prepletu?

Ste kdaj sanjarili, da bi dan začeli z odkrivanjem galerij, muzejev in trendovskih kotičkov na mestnem kolesu ter z gorskim nadaljevali odkrivanje umetnin, ki jih s hribovji, gozdovi, reko in jezeri ustvarja narava?

Predstavljajte si občutek osebno spoznati vinarja med njegovimi vinogradi le nekaj minut za tem, ko vas je njegovo vino navdušilo na enem od mestnih trgov. Morda na tistem, kjer domuje najstarejša vinska trta na svetu, slavnostno zapisana v knjigi rekordov. Ali pa tistem, ki pripada najstarejšemu mestu v državi in se med drugim ponaša tudi z nekaterimi dragocenimi pričanji rimskega cesarstva.

Predstavljajte si na isti destinaciji doživeti kulturo in trende, tradicijo in inovacije, lokalne domače dobrote in vrhunsko kulinariko z Michelinovimi priznanji. Pa termalno razvajanje po adrenalinskih avanturah, znanje, posel, gledališče, koncerte, gradove in še in še in še.

V srcu Evrope v Sloveniji, edini državi na svetu z besedo ljubezen v imenu, domuje Štajerska, ki na majhnih trajnostnih razdaljah ponuja vse to ter z gostoljubnostjo, odprtostjo in sproščenostjo vedno daje občutek domačnosti, četudi ste daleč od doma.

Štajerska.

Urbanaravni užitek.