WELS 2023 - Štajerska

Predstavitev Štajerske na Caravan Salonu Wels


Članek vam bo vzel 2 min

Od 18. do 22. oktobra, poteka v Welsu največji avstrijski sejem kampinga in karavaninga. Letošnja tematika predstavitve Slovenije je aktivni oddih.

𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐒̌𝐭𝐚𝐣𝐞𝐫𝐬𝐤𝐚 se predstavlja s kolesarskim simulatorjem Simathlon, ki obiskovalce navdušuje z virtualno vožnjo na kolesu znamke Elan. Obiskovalci se lahko podajo na virtualno kolesarjenje po Dravski kolesarski poti - Drava Bike, po ovršju Pohorja ter začutijo adrenalinski spust po Bike Parku Maribor.

Štajerska slovi po odličnem vinu, ki ga je tokrat obiskovalcem ponudila Hiša Joannes Protner. Bogato ponudbo vseh vključenih partnerjev iz sedmih destinacij: Haloze, Jeruzalem Slovenija, Maribor, Pohorje, Ptuj, Ravno Polje in Slovenske gorice, je v petih dneh predstavljal predstavnik koordinatorja RRA Podravje - Maribor.

V organizaciji predstavništva Slovenske turistične organizacije v Avstriji se na petdnevnem sejmu predstavljajo sledeče destinacije in podjetja: Štajerska, Sava Camping, Terme Olimia, Terme Vivat-Moravske Toplice, Terme Banovci, Kamp Koren Kobarid in Terme Zreče z Roglo.

Sejem je postal vsakoletno srečanje za več kot 40.000 ljubiteljev kampiranja in karavaninga iz vse Avstrije in sosednjih držav.