Hiša Denk, biser slovenske kulinarike v Zgornji Kungoti, navdušuje z drzno prefinjenostjo že od leta 1972. Chef Gregor Vračko, mojster detajlov in okusa, ustvarja vrhunske jedi, v katerih se prepletajo lokalna tradicija in svetovni vplivi. Vsaka sestavina je skrbno izbrana, vsaka prezentacija dovršena, vsak krožnik poklon ljubezni do kuhanja. Moderna arhitektura in idilično okolje dopolnjujeta doživetje, ki preseže pričakovanja. To je »fine dining« po slovensko – srčno, vrhunsko, nepozabno.
Gault & Millau, priznani francoski kulinarični vodnik, ocenjuje restavracije na lestvici od 1 do 20 točk, pri čemer višje ocene prejmejo restavracije, ki navdušujejo s svojo inovativnostjo, tehnično dovršenostjo in kakovostjo sestavin. V Štajerski se ponašamo z več restavracijami, ki so prejele visoke ocene in oznake "toques" (kape), kar pomeni, da sodijo med najboljše gastronomske destinacije v regiji.