Letališče Skoke

ravno polje

LETALSKI CENTER MARIBOR

Letalski klub z več kot 95-letno tradicijo povezuje vse ljubitelje letalstva in padalstva. V Letalskem centru delujejo sekcije: motorna, jadralna, ultralahka in padalska, vanj pa je vključenih 240 članov in učencev.
Če bi se radi izšolali za športnega pilota ali padalca, ali pa doživeli čar letenja ter skokov, ste vljudno vabljeni v našo družbo. Letališče je tudi kraj za druženja, saj organiziramo različne prireditve ter vodene oglede s predstavitvijo naše dejavnosti.

TURISTIČNA PONUDBA

  • ogled razstavnega letala DC 9

  • panoramski leti

  • skok s padalom

  • polet z jadralnim letalom

  • ogled hangerja z ultra lahkimi motornimi in jadralnimi letali

VINSKA DEGUSTACIJA V LETALU


Vabljeni tudi na prav posebno doživetje, vinsko degustacijo v letalu DC 9 iz leta 1980, ki je razstavni eksponat v Letalskem centru Maribor v Skokah.

Po nakupu simbolične letalske vozovnice, vstopite v letalo in si izberete svoj sedež. Nato pa vas bo naša sommelierka pogostila z odličnimi vini (poleg penine tudi s tremi mirnimi vini) in lokalnimi dobrotami – različni siri z dodatki, mesnine, kruh – vse iz destinacije Ravno polje, ogledate pa si lahko tudi pilotsko kabino v letalu. Seveda to letalo ne bo vzletelo, zato je idealno tudi za vse tiste, ki imajo morebiti strah pred letalskimi poleti. Degustacija v letalu je možna po predhodnem dogovoru.

skoke
degustacija na letalu
skoke

— Kako do nas

Letališka cesta 30, 2204 Miklavž na Dravskem polju

Ptuj25 min
Maribor 25 min
Ljubljana 1h 25min
Zagreb1h 30min
Dunaj3h