Dogodki

TROJICAFEST 2024 - KONCERT SIDDHARTA

TrojicaFest

Slovenske gorice

Sveta Trojica
14.06.2024 19:00 → 14.06.2024 21:59

🌟 TrojicaFest 2024 - 2. DAN: ČRNA TROJICA! 🌟

Pripravite se na nepozabno povezavo med Trojico in Črno na Koroškem, ki bo zaznamovala drugi dan našega festivala!

2. DAN - Črna Trojica - Program:

🎸 Glavni oder: Predskupine iz Koroške
Odkrijte glasbeni talent Koroške, ko se predskupine s tega čudovitega območja povzpnejo na oder TrojicaFesta. Pričakujte energične nastope in pristno glasbeno izkušnjo, ki bo zagotovo navdušila občinstvo!

⏰ 21:00 - Nastop ENA in EDINA Siddharta
Zvečer se pripravite na vrhunec večera, ko bo naš oder zavzel legendarni Siddharta! Pričakujte nepozaben nastop, ki vas bo popeljal v svet glasbene magije in vam nudil edinstveno doživetje.

🌟 Podprite TrojicaFest 2024 z nakupom broške pred vstopom na koncert in z malo sreče zadenite nagrado: I-vent Prezračevalni sistem v vrednosti 2.500€ 🌟 Namesto klasičnih vstopnin, nas podprite z nakupom broške. Tako vsem omogočamo zabavo na vrhunskih koncertih, za minimalni prispevek. #Pomagajte nam ohranjati festivalsko vzdušje z nakupom broške pred vhodom na dogodek. Za samo 5,00 € boste pokazali svojo podporo koncertu in prispevali k nepozabni izkušnji za vse obiskovalce. #PodpiramTrojicafest Ob nakupu posamezne broške prejmete kupon, s katerim lahko sodelujete v nagradni igri za I-vent Prezačevalni sistem v vrednosti 2.500€. Žreb nagrade bo potekal na glavnem odru TrojicaFesta v nedeljo, 16. 6. 2024 pred koncertom Danijele Martinović.