Dogodki

TROJICAFEST 2024 - KONCERT KINGSTON

TrojicaFest

Slovenske gorice

Sveta Trojica
15.06.2024 19:00 → 15.06.2024 21:59

🌊 TrojicaFest 2024 - 3. DAN: PEŠČENA TROJICA NA MORJU! 🌊

Pripravite se na popotovanje Trojice na morje, ko se bomo združili z ritmi salse, bachate in legendarno glasbo skupine KINGSTON, ki letos praznuje svojo 30. obletnico!

3. DAN - Peščena Trojica

💃 Trg Trojica: Ogrevanje s Tjašo in Ritmi Salse ter Bachate
Našo Trojico bodo ogreli vroči ritmi salse in bachate, ki jih bo na trgu prinesla Tjaša iz Plesni studio S! Pripravite se na plesno razpoloženje in pozitivno energijo, ki vas bo popeljala v vrtinec zabave.

⏰ 21:00 - Koncert legendarne skupine KINGSTON
Večer se bo vrhunsko zaključil z nastopom legendarne skupine KINGSTON, ki letos praznuje svojo 30. obletnico. Pridružite se nam na Trojiškem trgu in doživite nepozaben koncert, ki vas bo prevzel s svojo glasbeno zapuščino in energijo!

🌟 Podprite TrojicaFest 2024 z nakupom broške pred vstopom na koncert in z malo sreče zadenite nagrado: I-vent Prezračevalni sistem v vrednosti 2.500€ 🌟 Namesto klasičnih vstopnin, nas podprite z nakupom broške. Tako vsem omogočamo zabavo na vrhunskih koncertih, za minimalni prispevek. #Pomagajte nam ohranjati festivalsko vzdušje z nakupom broške pred vhodom na dogodek. Za samo 5,00 € boste pokazali svojo podporo koncertu in prispevali k nepozabni izkušnji za vse obiskovalce. #PodpiramTrojicafest Ob nakupu posamezne broške prejmete kupon, s katerim lahko sodelujete v nagradni igri za I-vent Prezačevalni sistem v vrednosti 2.500€. Žreb nagrade bo potekal na glavnem odru TrojicaFesta v nedeljo, 16. 6. 2024 pred koncertom Danijele Martinović.