Dogodki

OTVORITEV SEZONE 2024

fontana vin vodole

Maribor

Fontana Vin Vodole
22.03.2024 14:00 → 24.03.2024 20:00

Pa je tukaj... datum odprtja sezone 2024 na Fontani vin - Vodole in Posestvu SONČNI RAJ z Ziplinom Čebelji let.

Otvoritven dan bomo razširili na otvoritven vikend:

Petek 22. marec: 15.00 - 22.00

Sobota 23. marec: 11.00 - 22.00

Nedelja 24. marec: 11.00 - 21.00

Tridnevno dogajanje bomo popestrili z novimi in obnovljenimi aktivnostmi ter vam predstavili nova vina, vinarje in nove letnike obstoječih vin lokalnih pridelovalcev. Ob tem pa se začenja tudi sezona adrenalina na Posestvu SONČNI RAJ in Ziplinu Čebelji let. Za vse obiskovalce bo tako ponovno na voljo dvosmerna adrenalinska vožnja!

Dejanja po dnevih:

Petek 22. marec

Odprtju pipic in Food and wine flying bara bo sledilo odprtje Ziplina Čebelji let. Celotno dogajanje pa bomo popestrili z glasbenim nastopom SAX & BEATS vrhunskega Tiborja Pernačiča in predstavitvijo ter mešanjem novih cocktailov serije 420 z vrhunskim barmanom. Sax & Beats je glasbeni solo projekt, ki daje v ospredje avtorsko glasbo. Kombinacija groovy beatov hip hopa, rnba in jazza prepletena s prefinjenimi melodijami saksofona. Njegov saksofon bo v ospredju večera, obogatil pa ga bo z groovy beati.

Sobota 23. marec

Nadaljujemo v soboto od 11. ure naprej s predstavitvijo vin, adrenalinskim sproščanjem na Ziplinu Čebelji let ter sprehodi po Medenem parku. Skoz celoten dan nas bo z vrhunskimi cocktaili serije 420 razvajal vrhunski barman.

Nedelja 24. marec

Nedelja bo še posebej pestra in zanimiva saj bomo predstavili novo sodelovanje, ki smo ga poimenovali kar: Kozarec vina in glina! Ker se v našem kraju skriva veliko zanimivih in ustvarjalnih ljudi, prihaja k nam eden izmed njih, ki goji strast do lončarstvom in ustvarja pod blagovno znamko Roj Pottery. Janko bo z veseljem delil svoje znanje s tistimi, ki si boste drznili sesti za lončarsko vreteno. Primerno tako za odrasle kot tudi otroke. Ob tem pa bodo njegovi vrhunski produkti krasili Fontano vin, tako v trgovinici z možnostjo nakupa, kot tudi ob narezkih in ostalih jedeh, ki jih bomo ponujali. Pridružil pa se nam bo tudi strokovnjak na področju pekočega: Žiga Legnar z vrhunskimi čili izdelki: Čili napoj, tudi njegovi izdelki bodo celotno leto izpostavljeni na policah trgovinice na Fontani vin. Ob tem pa se nam bodo pridružili tudi lokalni vinarji.

Vikend, ki ga ne smete zamuditi! Se vidimo na najbolj vinski terasi na štajerskem od petka, 22. marca naprej! Vljudno vabljeni! 🍷🍸🍇