Rajšp

OBČINA BENEDIKT

Apartmaji Rajšp

PONUDNIK

Ali ste naveličani mestnega hrupa in slabega zraka? Če ste odgovorili pritrdilno, je kmetija Rajšp pravi naslov za vas in vaše najbližje. Družinsko kmetijo Rajšp najdete v srčiki Slovenskih goric, na mirni lokaciji v objemu polj in gozdov.

Tam stoji hiša s tremi nadstandardno opremljenimi apartmaji, ki so poimenovani glede na gibanje sonca čez dan: Sončni vzhod, Sonce in Sončni zahod.

  • Možna je tudi izposoja koles za potepanje po sosednjih gričih in dolinah.

  • V sklopu nastanitve je otroško igrišče.

  • V apartmajih je brezplačen brezžični internet in sezonski zunanji bazen.

Rajšp
Rajšp1
Rajšp

V času bivanja si lahko skuhate svojo  najljubšo hrano. Sestavine najdete na domačiji Rajšp, ki je oddaljena za kratek sprehod, na zelenjavnem vrtu ali med ozimnico v kleti. Lahko si ogledate in tudi pomagate pri opravilih na kmetiji. Okolica je primerna za ležerne sprehode, nordijsko hojo, kolesarjenje, ribolov. Organizirate si lahko izlet do najbližjih term, čez mejo ali na Pohorje. 

Ponudbo kmetije zanimivo dopolnjuje obnovljen star objekt s krušno pečjo, v kateri si lahko tudi sami kaj spečete ob tem pa posedite na pokriti terasi ali v sobici, ki jo greje krušna peč. Pitno vodo lahko zajamete iz vodnjaka ob hiši, ki je značilen za Slovenske gorice. V spodnjih prostorih hiše se nahaja večja soba s televizorjem za druženje ob rojstnih dnevih ali ob drugih priložnostih. Možna je tudi izposoja koles za potepanje po sosednjih gričih in dolinah. 

Kontakt

Turistična kmetija Rajšp
Breznikova cesta 23
2234 Benedikt

Mob: +386 31 833 158
Mob: +386 31 829 614

Rajšp
Rajšp

Kako do nas

Turistična kmetija Rajšp, Breznikova cesta 23, 2234 Benedikt

Ptuj20min
Maribor20min
Ljubljana1h 10min