Aktivne počitnice

Ravno polje ponuja številne priložnosti za športne aktivnosti ob reki Dravi, v krajinskem parku Rački ribniki – Požeg, na prostranih ravnicah in v gozdovih: kolesarjenje, pohodništvo, jahanje, vožnja  z novodobno kočijo, vodni in obvodni športi ob jezeru Green Lake - med drugim tudi waking v Wake parku,panoramski poleti, skoki s padalom, karting za ljubitelje zabave in dirkanja na dirkalni stezi v Slovenji vasi.

Poleg tega lahko doživite še marsikaj. Podate se lahko na tradicionalno izpiranje zlata iz zlatonosne reke Drave v Zlatoličju. Morda uspe tudi vam najti zlato lusko.

ravno polje
ravno polje
ravno polje

Če si želite doživeti pristno podeželje in spoznati življenje na kmetijah, ste dobrodošli na naših kmetijah, kjer boste lahko sodelovali tudi pri opravilih na kmetiji, npr. pobiranje jajčk, postali kmetje za en dan, spoznali, kako nastane sir,…in uživali v družbi živali. 

Otroci bodo gotovo uživali tudi v Parzivalovih pravljičnih deželah Botaničnega vrta Tal 2000, kjer v »rudnikih« iščejo zaklade in v jezeru lovijo ribe.